| № | Omborxona va muzlatkichlar kesimida | ||||||
| Omborxonalar | Muzlatkichli omborxona | ||||||
| Xo‘jalik sub’ektining | Jumladan | Muzlatkichli omborxona joylashgan | Sig‘imi (tonna) | Telefon rakami | Geolokatsiyasi (kartada geografik joylashgan joyi) | ||
| nomi | Ombor joylashgan | Sig‘imi (tonna) | manzili | ||||
| manzili | (MFY, ko‘cha nomi) | ||||||
| (MFY, ko‘cha nomi) | |||||||
| 1 | Yangibozor Paxta tozalash zavodi | Yangibozor sh | 200 | Google map | |||
| 2 | “Farxod-Nodirbek” fermer xo‘jaligi | Uygur | 100 | 97-363-63-33 | Google map | ||
| 3 | “Farxod Saparboy o‘g‘li” fermer xo‘jaligi | Uygur | 100 | 99-590-55-45 | Google map | ||
| 4 | “Kamol” fermer xo‘jaligi | Yangibozor sh | 50 | 94-236-41-14 | Google map | ||
| 5 | “Matyusup Chaqqon bog‘i” fermer xo‘jaligi | Buzkal’a | 50 | 97-452-39-83 | Google map | ||
| 6 | “Ozik-ovkat zaxira” MChJ | Shirinkungirot | 900 | 94-119-34-54 | Google map | ||
| 7 | “Ishchan Damor” fermer xo‘jaligi | Uygur | 200 | ||||
| 8 | “Begiobod Bo‘zqal’a” fermer xo‘jaligi | Buzkal’a | 75 | Google map | |||
| 9 | “Jumon bobo” fermer xo‘jaligi | Uygur | 200 | 97-511-77-36 | Google map | ||
| 10 | “Kutlimurot bogbon” fermer xo‘jaligi | Shirinkungirot | 50 | Google map | |||
| 11 | “Yangibozor ulgurji savdo” MChJ | Xorazm | 300 | 88-859-06-06 | Google map | ||
| 12 | “Fayz” fermer xo‘jaligi | Shirinkungirot | 300 | 94-234-54-09 | Google map | ||
| 13 | “Norim bobo” fermer xo‘jaligi | Chubolonchi | 50 | Google map | |||
| 14 | “Davronbek oltin diyori” fermer xo‘jaligi | Chubolonchi | 100 | Google map | |||
| 15 | “Burxan chorva servis” MChJ | Kalandardurman | 200 | 90-559-23-68 | Google map | ||
| 16 | “Xusniddin G’ayrat” fermer xo‘jaligi | Shirinkungirot | 150 | 94-278-52-09 | Google map | ||
| 17 | “Boltayev Kamolbek Axmat o‘g‘li” x.k | Yangibozor sh | 40 | 99-969-86-27 | Google map | ||
| 18 | “Xushnud” fermer xo‘jaligi | Bogolon | 100 | Google map | |||
| 19 | “Dildora Maqsuda” fermer xo‘jaligi | Buzkal’a | 50 | Google map | |||
Spelling error report
The following text will be sent to our editors: